Prima pagina / Automatizari / Automatizari usi de garaj / Automatizari sectionale
Pret

Disponibilitate


ProducatorAutomatizari sectionale (9)

Automatizari sectionale reprezinta categoria de produse in care veti gasi cele mai calitative usi de garaj sectionale. Aici gasiti automatizare sectionala la cele mai bune preturi. 

Filtreaza

 Usa de garaj sectionala este o usa formata din mai multe sectiuni, care se deschide prin glisare. Deoarece deschiderea ei se realizeaza paralel cu tavanul, spatiul de care va puteti bucura in interiorul unui garaj nu este micsorat datorita acestor usi de garaj sectionale.

   Automatizarile sectionale pe care le gasiti in catalogul online al onsec.ro sunt potrivite oricarui garaj rezidential. Automatizarea acestui tip de usa este foarte usor de realizat, fiind recomandata pentru cazurule in care usa se deschide la drumurile pietonale sau in sosea.

Usile sectionale automate cu actionarea electrica (deschidere din telecomanda) rezidentiale se deschid in sus pe verticala. Ai mai mult spatiu in interiorul garajului - astfel incat intreaga zona de acces ramane liber.
Ai nevoie de automatizari sectionale ? Contacteaza echipa de vanzari onsec.ro pentru o oferta personalizata. Suntem experti in usi de garaj sectionale in numeroase variante (gama larga de dimensiuni, modele, culori ) de inalta calitate.