Prima pagina / Control acces / Telecomenzi radio / Telecomenzi alarma
Pret

Disponibilitate


Producator
Telecomenzi alarma (18)

Telecomenzi si receptoare radio cu 1 sau 2 relee pentru comanda incuietorilor electrice, automatizarilor de porti, pentru armarea si dezarmarea alarmelor.

Filtreaza

Cum alegem telecomanda potrivita pentru alarma pentru casa

  • In ceea ce priveste sistemul de alarma al casei tale, poti opta mereu pentru un set de telecomenzi pentru ca toata familia sa poata il poata controla fara deranjul altor membri. Telecomanda sistemului tau poate fi bidirectionala, pentru a primi raspuns de la sistem sau unidirectionala ce iti ofera doar posibiliatea controlarii lui de la distanta.
  • Telecomenzile pentru alarmele auto iti vor face viata mai usoara si iti vor da un plus de siguranta in ceea ce priveste automobilul tau. Atunci cand alegi o telecomanda pentru masina ta, gandeste-te la ce caracteristici te-ar ajuta, precum raza mare sau mica de actiune, functia de deschidere portbagaj si multe altele.

Iti punem la dispozitie diferite modele de telecomenzi pentru alarme, gama incepand de la cele cu 2 butone si 4 butoane, pana la cele cu 15 butoane.

Viziteaza site-ul nostru onsec.ro si contactati-ne online sau telefonic pentru informatii suplimentare despre telecomenzi radio.
Specialistii nostri au cele mai bune sfaturi si recomandari in domeniul securitatii.