Pret

Disponibilitate

Producator


Inaltime stalp


Diametru stalp


Grosime stalp


Stalpi rabatabili (3)

Stalpii noștri de parcare rabatabili oferă multe beneficii utile, acționând atât ca borne de parcare sigure, cât și versatile.

 

Filtreaza

Stalpii rabatabili sunt un model de stalpi rabatabili a caror inchidere si deschidere sunt realizate manual. Prin intermediul unei chei, pot fi ridicati si coborati pentru a permite accesul autovehiculelor.

  • Aceste borne de parcare pliante sunt o alegere genială și fac stalpi  de parcare ideali. 
  • Acţionează ca o barieră în poziţia lor verticală, asigurându-se că vehiculele neautorizate nu pot intra decât dacă au acces autorizat. Acest acces este acordat cu o cheie care este legată de blocarea de securitate internă. Când este deblocat, baza articulată a acestor stâlpi de parcare este activată și se pliază pentru a permite mașinilor să intr
  • Acest stalp de parcare rabatabil poate fi acționat manual pentru a fi blocat în poziție verticală sau prăbușite pentru a permite accesul temporar fără a fi nevoie de depozitare suplimentară.
  • Orice stalpii rabatabili au functia principala de a restrictiona total sau partial accesul auto in interiorul unui spatiu. Indiferent de aspectul zonei si de tipul traficului, acesti bolarzi rebatabili sunt usor de integrat. Stalpi rabatabili sunt solutia potrivita atunci cand se doreste restrictionarea traficului auto fara a modifica traficul pietonal.
  • Un stalp rabatabil este un stalp manual de tip pilon care permite accesul numai persoanelor autorizate, adica acelora care detin cheie. Utilitatea acestor stalpii manuali se face remarcata in diverse parcari, piete, etc.

Echipa noastră oferă o gamă largă de stalpii rabatabili concepute pentru a oferi un instrument de securitate simplu, dar eficient pentru controlul mișcării vehiculelor în și în afara zonelor desemnate. 

  • Fiecare stalp poate fi folosit pentru a descuraja furtul prin blocarea accesului pentru a ieși dintr-o zonă de parcare sau a conduce. De asemenea, poate fi folosit pentru a controla accesul la locurile de parcare desemnate, aleile de acces sau drumurile private, indiferent dacă sunt în uz sau nu.
  • Această varietate de stalpii rabatabili permite coborârea lor într-o poziție orizontală atunci când zona de parcare trebuie accesată. În această poziție, borna este suficient de jos pentru a permite mișcarea confortabilă și sigură a majorității vehiculelor deasupra capului. 
  • În poziția lor verticală, acești stalpii de parcare rabatabili oferă o barieră eficientă împotriva căreia vehiculele nu se pot descurca fără cheia relevantă pentru încuietoarea de securitate integrală. Baza articulată a acestor stâlpi este cea care le permite să fie coborâte plat pe pământ. Baza este fixată la sol cu ​​două șuruburi sau cu opțiunea de beton. .