Turnichet tripod Atlas seria Cerberus model CRB 200, 2 picioare, semi-automat, corp inox, brate din aluminiu anodizat, capac plat

6.24438 lei

Control acces / Turnichete / Turnicheti tripod / Turnichet tripod Atlas seria Cerberus model CRB 200, 2 picioare, semi-automat, corp inox, brate din aluminiu anodizat, capac plat
Descriere

Atlas seria Cerberus model CRB 200 este un turnichet tripod, cu 2 picioare, semi-automat, corp inox, brate din aluminiu anodizat, capac plat

Caracteristici generale

Mecanism
Are o rezistență ridicată la impact și toate piesele folosite la mecanică sunt prelucrate folosind mașini CNC și de tăiat laser complet automate controlate de computer. Blocare, trecere de scurgere din oțel inoxidabil de calitate AISI 304, oferă posibilitatea de a fi schimbat separat în caz de nevoie datorită caracteristicii sale de demontare și asamblare. 
Datorită acestei caracteristici, pe lângă avantajul de producție, oferă servicii tehnice rapide și oportunități de soluții rapide. Deoarece toate foile de came utilizate pe mecanică sunt din oțel, acestea sunt de lungă durată și au rezistență ridicată la interacțiunile mediului și la coroziune. 
Datorită sistemului special de amortizare a impactului utilizat pe mecanism, confortul de tranziție pentru utilizator și utilizarea de lungă durată sunt oferite datorită acestei moliciune. Există, de asemenea, un sistem de came pe mecanism care previne trecerile de scurgere și oferă o singură trecere.

Corp principal
Otel inoxidabil calitate AISI 304, suprafata satinata 4N.

Coperta
Este otel inoxidabil de calitate AISI 304 in standard de produs si are o suprafata satinata 4N. Opțional, poate fi fabricat din sticlă călită și șlefuită de 8mm. Partea inferioară a suprafeței de sticlă a fost întărită cu o foaie suport tratată chimic împotriva coroziunii pentru a crește rezistența la impacturi care pot veni din exterior și pentru a oferi rezistență. 
Cu tehnica speciala de printare pe suprafata sticlei, imaginea dorita este imprimata la calitate HD, iar produsul este personalizat pentru tine. Această tehnică de aplicare este realizată numai de noi în lume. 

Avantajul acestei tehnici speciale
Oferă posibilitatea de a obține o imagine mai elegantă prin aplicarea de imagini precum granit, lemn, tablou, logo, etc.. Caracterul igienic al sticlei, în comparație cu alte materiale, este de o importanță deosebită.

Brate
Are o suprafață standard din aluminiu de 32 mm grosime și anodizat.

Miezul brațului
Este produs prin imprimare prin injecție dintr-un material special din aliaj cu rezistență ridicată la impact.

Cardul de control electronic și tensiunea de funcționare
Circuitul de control electronic este produs ca tehnologie de montare la suprafață (SMD), intrările de control sunt contact uscat (NO). 
Intrările CMOS, TTL și 5 – 24VDC sunt disponibile ca opțiuni. Direcțiile de trecere pot fi setate liber sau controlate pe card. 
Energia necesară pentru funcționarea sistemului este furnizată la 24VDC1.1A folosind Sursa de Alimentare Swich Mode, intrare 110VAC-240VAC 50/60Hz. Este tensiunea de la rețeaua orașului. 
Temperatura de functionare este intre -10°C si +50°C, optional se poate instala un incalzitor pentru medii foarte reci. Poate da un avertisment sonor în cazul aprobării trecerii.

Senzor
Un senzor inductiv este folosit ca senzor, are durabilitate si performanta ridicata in tot felul de medii (praf, umiditate, etc.) si creste calitatea produsului.

Blocare
Se folosesc solenoizi speciali cu rezistență ridicată și performanță de lucru. Blocarea se face cu cuie din otel inoxidabil de calitate 304.

Urgență
În caz de întrerupere a curentului, brațele permit trecerea liberă. În plus, pe card există o intrare de urgență, care este NC, și este compatibilă cu orice conexiune externă (incendiu, panică etc.) cu toate panourile. Turnichetul permite automat trecerea liberă în cazul deconectarii contactului sau cablului de la astfel de dispozitive.

Scopul aplicatiei
Turnichetele din talie din seria Cerberus sunt proiectate pentru a fi utilizate cu ușurință în toate mediile interioare și exterioare.
 Este potrivit pentru toate tipurile de logo și utilizare vizuală pe turnichete ale căror capace sunt proiectate ca sticlă. Oferim soluții elegante cu opțiuni decorative speciale din inox.

Nivel de securitate
Descurajant

Nu ezitati sa contactati aici specialistii nostri pentru a va ajuta !
Filmulete de prezentare si pe canalul de youtube ONSEC.
Vizitati si pagina noastra de facebook onsec.ro.

Compania nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Specificatii
ProducatorATLAS
Review-uri

Fii primul care adauga un review pentru acest produs.

Adauga review-ul
Nota produs
Nume *
Email *
Titlu *
Descrie experienta pe care ai avut-o cu acest produs *
Adauga poze reale ale produsului pentru a ajuta si alti clienti (Optional)
Intrebari si raspunsuri

Fii primul care adauga o intrebare pentru acest produs.

Adauga intrebarea
Nume *
Email *
Intrebare *
Documentatie produs
Fisa tehnica turnichet tripod, Atlas, seria Cerberus, model CRB 200, 2 picioare, semi-automat, corp inox, brate din aluminiu anodizat, capac plat
Schema desen tehnic turnichet tripod, Atlas, seria Cerberus, model CRB 200, 2 picioare, semi-automat, corp inox, brate din aluminiu anodizat, capac plat